Öğr.Gör.Dr.

Mütercim ve Tercümanlık Bölümü

kyerli@sakarya.edu.tr

Hakkında

Kenan Yerli currently works at the Department of Foreign Languages, Sakarya University, Serdivan, Turkey. He teaches different levels of English classes and does research in English Literature, Literary History, Literary Theories and Language Education. He takes History Plays of Shakespeare, Renaissance England and Literary Theories as the focus of his studies. He is an editorial board member of various international Academic Journals  including World Journal of English Literature and American Research Journal of English and Literature and works as a reviewer in numerous national and international academic journals.

…

Uzmanlık Alanları

• İngiliz Dili ve Edebiyatı

Öğrenim Bilgileri